Mijn naam is Ria Roodenburg
'Ik ben getrouwd met Teun, heb twee kinderen (een zoon en een dochter) en vijf kleinkinderen in de leeftijd van 6 tot 17 jaar. Ik woon reeds 25 jaar in Heiloo, maar mijn roots liggen in de Zaanstreek, waar ik geboren en getogen ben.
Ik heb gewerkt als notarieel medewerkster bij een notariskantoor in Wormerveer.
Tot de zomer heb ik met veel plezier gezongen bij koor GO in Krommenie (onderdeel van Fanfare Onderling Genoegen). Helaas moest onze geweldige dirigente er wegens een herseninfarct plotseling mee stoppen, terwijl we vlak voor het Kerstconcert zaten. Er moest dus met spoed een nieuwe dirigente gezocht worden. Dat is uiteindelijk gelukt, maar ik kon niet wennen aan haar onduidelijke manier van dirigeren en besloot er na het seizoen mee te stoppen.  Echter, ik miste het zingen ontzettend.
Nadat ik het jubileumconcert van NoteBook had gezien wist ik het zeker.  Bij dit koor wilde ik graag zingen; leuke nummers, vlotte presentatie en ook nog eens een gemengd koor.
En gelukkig, ik mocht lid worden. Ik vind het super leuk en ga iedere dinsdagavond met veel plezier naar de repetities.'
Groetjes Ria